Спасовски : Значително намалување на сообраќајните незгоди во државата, за 36 отсто намален бројот на жртви

0
356

Евидентно е дека имаме подобрување на дисциплината на возачите на целата територија на државата, како резултат на засилени контроли, што пак се рефлектира и на значително намалениот број на сообраќајни незгоди и жртви.