Спасовски : Да не дозволиме да има нови Тамари и Пеце во Македонија!

0
1279

Оливер Спасовски фб статус

Точно е дека животот нема цена.
Но во случаите на малата Тамара и Пеце животот имаше цена.
Груевски и неговата багра и овој пат одлучија да дадат пари за лечење на своите хирови наместо за лечење на живите луѓе.
Да не дозволиме да има нови Тамари и Пеце во Македонија!