СО ЦЕЛ ДОБЛИЖУВАЊЕ НА СВОИТЕ ПРОИЗВОДИ ДО КОРИСНИЦИТЕ, АЛКАЛОИД ЈА СОЗДАДЕ ПЛАТФОРМА ЗДРАВЈЕ БЕЗ РЕЦЕПТ

0
292

Водени од сонот за поздрав живот, за дел од производите што ги создаваме во „Алкалоид“ да ги доближиме до нашите корисници, ја создадовме платформата „Здравје без рецепт“.

Заследете го профилот на Здравје без рецепт на Facebook и бидете на само еден клик до стручни совети, препораки и до корисни информации.

#АлкалоидСкопје