СО ПЛАТИ ОД 5000 ДОЛАРИ, ВО ФУСТАНИ ОД 2000 ДОЛАРИ, СО КУЌИ ОД 1 МИЛИОН ДОЛАРИ, СО ЏИПОВИ ОД 50 000 ДОЛАРИ ЛЕСНО Е ДА СЕ ПЕЕ ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ, ДОЈДЕТЕ ТУКА ДОМА ДА РАБОТИТЕ ЗА 200 ЕВРА ВО КОНФЕКЦИЈА ДА ВЕ ВИДИМЕ КОЛКУ СТЕ ЈАКИ!!!

0
1870

Дојдете да работите во татковината за 200-300 евра а да плаќате кирија од 150е во шупа или да плаќате рата за стан од 30 квадрата од 200 евра па да ве видам дали ќе пеете или ќе плачете…

Туку лесно е со плата од 5000 долара месечно од човек, брачен пар зема околу 10 000 долари месечно, со тоа се зема кредит за куќа вредна 1 милион долари и се плаќа 30 години рата од 5000 долара а остануваат уште 5000 долара за трошење а храната и колите и облеката се со иста цена како и во татковината каде ние преживуваме со 300 евра…