СО НАРАЧАН ТЕКСТ ГРУЈО ИМ ОДГОВОРИ НА МИРКА И НА МИЛЕНКО: Народот е крив, јас барав од нив 63 пратеника тие ми дадоа 51, сега кршете глава и ебете се

0
3955

grujoodgovori