Со мотото ДА ЈА ВРАТИМЕ ОПШТИНАТА НА ГРАЃАНИТЕ Наумоски ќе ја бара поддршката на Ѓорчепетровци

0
1364

Од извори во партијата  за Фронт мк потврдуваат дека кандидат за градоначалник на Општината Ѓорче Петров од редовите на СДСМ и Коалицијата ќе биде Александар Наумоски кој во спроведената анкета најдобро котирал од другите  23 кандидати пријавени на партиската процедура.

Мотото на изборната програма ќе биде—— Да ја вратиме општината на граѓаните—–