СО ДAJНЕРС КЛУБ ВО СВЕТОТ НА ОСКАРИТЕ: Diners Club непосредно пред големото доделување на најпрестижните филмски награди им овозможува на своите членови на 09 и 10 фебруари од 20:00 часот да ја проследат проекцијата на филмот „Медена земја“ во кино Милениум

0
144

Влезниците за филмот се подигнуваат од билетарата на кино Милениум со направена трансакција со Diners Club картичка од само 1 денар. На секој член на клубот му следуваат две влезници.

Македонскиот документарен филм „Медена земја“ е номиниран во две категории за Оскар: најдобар документарен филм и најдобар интернационален филм, додека за прв пат во историјата на Оскарите, се случува документарен филм да биде номиниран во две категории.

Diners Club им испраќа среќа на целиот тим на „Медена земја“ и им посакува уште многу успеси и нови филмски остварувања.

Diners Club и Вие – Создадени еден за друг!