СО ВИДЕО НА КОЕ МИРКА БРИШЕ МРСУЛИ КАЈ МИЛЕНКО И ГИ НАРЕКУВА АЛБАНЦИТЕ ,ПЛЕМЕ,СКИТАЧИ, , БЕЗДОМНИЦИ, ЛУТАЛИЦИ, ДОЈДЕНЦИ, АЛБАНСКАТА ДИЈАСПОРА ГИ ПОВИКУВА СИТЕ АЛБАНЦИ ДА СЕ ПОПИШАТ НА ПОПИСОТ ВО МАКЕДОНИЈА

0
419

Потсетување за еден од најголемите албанофоби во медиумскиот простор во земјава, Мирка Велиновска која во емисија кај другиот албанофоб Миленко си ги брише мрсулите сред емисија и ги нарекува албанците дојденци и најголем шлајм во земјава откако албанската дијаспора ги повика сите албанци да се попишат на пописот во Македонија.