Сојузници на витата става: 10 најдобри пролетни намирници

0
886

Пролетта е период во годината кој не ослободува од сите зимски товари, па приоритет ни е да ги исфрлиме тешките оброци и намирниците кои се дел од нив. Она што секогаш му одговара на организмот се намирниците полни со хранливи состојки, минерали и антиоксиданси – совршени за будење од „зимскиот сон“.