СОФИЈА КУНОВСКА : ЗОКИ ДАЈ БЕ НЕКОЈА ФУНКЦИЈА НЕ БИДИ ТАКОВ, ПУКНАВ ОД МАКА, ДАЈ ИЛИ ЌЕ ПРОДОЛЖАМ ДА ВЕ ПЉУКАМ ПО ФЕЈСБУК ЗАЕДНО СО РАДА!

0
1437

Откако ја разрешија од позиција на претседател на градската организација на СДСМ, Софија Куновска тешко се помирува па од тогаш и потоа не престанува со канонадата плукање кон Рада и Заев, ептен и е досадно, па од таа причина го променивме насловот поразличен од оној на статусот на фејсбук на Куновска чисто да се позафркаваме троа со нејзината упорност да моља за функција. Женава е бетер од Каракамишева … или е до некоја лична фрустрација или некој друг проблем…Ако продолжи вака ништо чудно да ја видеме како стои на некоја гајба пред собрание заедно со ќосињата и да урлаат против хунтата на Заев. 😀