СОФИЈА КУНОВСКА ГО МРАЗИ ДО КОСКА ЗАЕВ, ОД ШТО ТОЛКУ ЛИЧНО ГО МРАЗИ ТОЛКУ ОТИДЕ СО ТОА УМОТ ВО МАТНАТА ИАКО СДСМ РЕДИ 5 ГОДИНИ ПОБЕДИ ТАА БИЛА НЕЗАДОВОЛНА – Куновска : Членството е преполовено, изборот на Заев не е демократизација на СДСМ

0
2595

Личната омраза може да го помати умот на човека. Екс шефицата на СДСМ за град Скопје го обвини Заев дека се намалило членството на партијата, тој бил диктатор во партијата иако дозволи човекот секој член да гласа лично наместо делегати и го обвинува дека лошо ја води партијата.

Некој треба да ја потсети Софија Куновска дека под водството на Зоран Заев, СДСМ сруши режим, доби премиер и тоа по втор пар, извршна власт и тоа по втор пат, 98% градоначалници, за прв пат градоначалник на Скопје и претседател на државата!

Што бара повеќе оваа жена од Зоран Заев, да победи и на Евровизија?! Можеби и тоа ќе му успее, ќе видиме!

Штета што оваа жена допрва ќе се полни со гнев и омраза, Заев ќе биде премиер уште долго а СДСМ ќе победува уште долго, жал да те фати за умислената скопска актерка.