СОПРУГОТ НА ЈАНКУЛОВСКА: СО СВОЕТО БЕГСТВО, ГРУЕВСКИ ИМ НАНЕСЕ ГОЛЕМА ШТЕТА НА ГОРДАНА И МИЛЕ ЈАНАКИЕВСКИ

0
862

Сопругот на екс министерката на МВР Гордана Јанкуловска, Влатко Илиевски во интервју за А1он : ,,Во своето бегство Груевски им нанесе голема штета на Гордана и Миле Јанакиевски”.