Солзето е навистина бесрамно женче, каква беда, очај, чемер и јад! ПУ! ПУ! ПУ!

0
1490

По одвратно неможело да биде од обид за политички профит на туѓа смрт. Солзето на својот фејсбук профил бара одговорност од МВР и од државата иако убијците се експресно притворени за кои се очекува судска разрешница од страна на ОЈО и исто така треба да се преиначи делото од насилство во убиство. Но тоа не е доволно за ова расипано и перфидно женче да се впушти во поход по политички поени и профит на туѓа смрт. ПУ! ПУ! ПУ! И замислете оваа лудача е професорка на факултет?! Па што ли оваа луда Мара ќе ги учи студентите таму?! Како да профитираат на вакви немили настани?! Каков гној луѓе каков монструм од женче е ова Солзето…