СОЛЗА ГРЧЕВА УПАДНА НА МИТИНГ НА СТЕЧАЈЦИ ВО ВЕЛЕС, НАРОДОТ ЗА МАЛЦЕ ЌЕ ЈА СОБЕРЕШЕ НА КЛОЦИ!

0
271

Стотина стечајци во Велес излегоа на улиците на протест организиран од невладини организации.

Но протестот го узурпираа неколку лидери на мали партии меѓу кои и Солза Грчева, почнаа да држат говори со ветувања до работниците дека ако гласаат за нив ќе им го решеле проблемот.

Работниците се изнервираа и почнаа да негодуваат зошто некој им го злоупотребува протестот за политички маркетинг па за малку беше избегнат инцидент!