СОЛЗА ГРЧЕВА СО НАВРЕДИ КОН НАРОДОТ ПОРАДИ НИСКИОТ РЕЈТИНГ НА АНКЕТИТЕ: НЕ МИ СЕ ВЕРУВА КОЛКУ Е НАРОДОТ ГЛУП И ПОТКУПЛИВ!

0
1245

– Не можам да се помирам со тоа дека живеам меѓу толку наивни луѓе и поткупливи кои поверуваа во приказните на Заев за големи инвестиции и подобар живот ако го смениме името…

Солза Грчева на Алфа телевизија. Се чини таа е гневна и бесна поради својот политички неуспех, откако веќе над 7 години се обидува да се наметне како некаков политички фактор но на изборите поминува со по 1000 гласови на државно ниво, очигледно е дека народот ја гледа како фарса, блеф, бледа копија на она што е вмро дпмне…