СОЛЗА ГРЧЕВА СО ДОБРИ ВЕСТИ: НЕ БОЛЕДУВАМ ОД ПАРКИНС ИЛИ ДРУГА ТЕШКА БОЛЕСТ, ГЛАВАТА МИ СЕ ТРЕСЕ ПОРАДИ ПРОБЛЕМ СО ЕДЕН МУСКУЛ НА ВРАТОТ ПОРАДИ СПОРТСКА ПОВРЕДА

0
266

– За среќа не боледувам од тешка болест, не се работи за Паркинсова болест, главата ми се тресе поради проблем со еден од мускулите на вратот кој е повреден поради долго играње ракомет и спортска повреда, примам инјекции кои ми помагаат но поради короната не можев да одам за Белград да ја примам терапијата и затоа тресењето е повеќе изразено овие денови.

Лидерката на ГЛАС ЗА МАКЕДОНИЈА за прв пат прозборе за своето здравје откако се повеќе во нејзините интервјуа се забележува тресење на главата.