СОЛЗА ГРЧЕВА ОТВОРА ШТАБОВИ НИЗ ЦЕЛА ДРЖАВА СО ЛОГОТО НА МОБИМАК И ВЕТУВА ДЕКА ЌЕ ГО ВРАТИ ИМЕТО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА!

0
1589

Штаб на Глас за Македонија во Прилеп.

Штаб на Глас за Македонија во Штип.

Средба во Белград со забеганиот професор Игор Јанев кој предлага сами без согласност на Грција, САД и ЕУ да сме го врателе името во ООН, а после да сме јаделе корења и зелена трева.