СОЛЗА ГО ИЗГУБИЛА УМОТ: Плука по договорот од Пржино со кој Грујо е фатен за уши го направиле масони?!?!

0
2081

maxresdefault

Независната пратеничка Солза Грчева во говорот истакна дека законот има огромен број грешки и не е донесен консензуално, туку „од масонска ложа“, собрана од четири политички партии кои ја кројат судбината на македонските граѓани.

– Ова што се случува денеска, за жал, не дава надеж дека пред 24 април нешто во државава ќе се смени на подобро – изјави Грчева.