Советник од ВМРО-ДПМНЕ во совет на општина Кр.Паланка се служи со уличен речник

0
1126

Нервозата кај вмровските полтрончиња кулминира, глумата се губи, на сцена доаѓа нивното вистинсо лице.

Си знаат тие дека денови се во прашање кога режимот конечно ке се сруши а со тоа ќе запрат и сите привилегии кои 9 години ги имаа на располагање.

16529_675681695892939_4020354343915655887_n

Додека обичниот граѓанин го заплашуваа и лажеа да гласа за нив тие се натоваија како бродови, е сега тоа ке “секне”.  Затоа се полни со бес и нервоза. Ама што да им праиме, тоа е, за се има крај па и за нивното владеење.

Погледнете само еден пример, со каков речник се служи советник во совет на општина Крива Паланка, кој воедно е и претседател на Месен Комитет на ВМРО-ДПМНЕ.

11225499_675690722558703_1438413712_n

После ова, не треба да не чуди фактот што истиот советник иако ова му е втор мандат како член на совет нема ниту еднаш земено збор и дискутирано по било кое прашање а што е во интерес на граѓаните. Народот вели: толку му фаќа црпката.