СОВЕТНИКОТ НА ЛЕВИЦА ОД ОПШТИНА АЕРОДРОМ ЧИЗ ТВРДИ ДЕКА ЗАКАНИТЕ ЗА БОМБИ ГИ ПРАЌАЛЕ УКРАИНСКИ НАЦИСТИ?!

0
844

Советникот од ,,Левица” во општина Аеродром, Горан Костовски – Чиз во студиото за Инфомакс изјави дека заканите за бомби ги праќале украински нацисти.