СОВЕТНИКОТ НА ЛЕВИЦА ОД ОПШТИНА АЕРОДРОМ КОСТОВСКИ : ТИМЧО МНОГУ САКА ДА ГЛУМИ ДЕКА ЌЕ ПРАВИ ПАРКОВИ ПА ИЗБРИШАЛ ЕДНА ДВЕ МАРКИЦИ ЗА ДА ПРАВИ ТРИЕСЕТИНА НОВИ ЗГРАДИ ВО ЛИСИЧЕ!

0
399
  • Тимчо многу сака да глуми као демек паркови ќе правиме, избриша една две маркици за да прави триесетина нови згради во населбата Лисиче.

    Локацијата каде што требаше да биде општинската зграда во Лисиче и земјиште каде што требаше да биде под МПЦ таму ќе прави парк, кај реонски центар во дијагонала кај споменикот на Јане Сандански, за просторите каде што се наоѓа општината се плаќа 10.000 евра месечно чиј простории се изнајмени од Скопски Пазар.

Советникот на Левица од општина Аеродром, Горан Костовски – Чиз во ,,Инфомакс”