СОВЕТНИКОТ НА ЛЕВИЦА ОД АЕРОДРОМ, КОСТОВСКИ : ИМАМ ИНФОРМАЦИЈА ДЕКА МИЦКОСКИ ПЛАНИРА ДА СЕ ДОГОВОРИ ЗА ВНЕСУВАЊЕ НА БУГАРИТЕ ВО УСТАВОТ ЗА ВРЕМЕ ВЕЛИГДЕН, ВО РОК ОД ДЕСЕТ ДЕНА СЕ ТОА ДА СЕ СПАКУВА КОГА СИТЕ ОДМОРААТ ДОМА

0
582
  • Работните групи неделава ќе се прават и намерно се тајмирани така за во рок од десет дена да се договорат а тајмингот е да се направи тоа на најголемиот христијански празник Велигден, кога луѓето се по одмори, опуштени дома, кои слават за да не се бранува многу јавноста, и се тоа да се спакува во рок од десет дена.

Советникот на ,,Левица” од Општина Аеродром, Горан Костовски – Чиз во ,,Инфомакс”