Снимката со Оливера Трајковска и Орце Камчев ќе биде пуштена во Политико во петок во 20 часот!

0
3057

Снимката со Оливера Трајковска и Орце Камчев која се појави вчера на интернет но беше избришана ќе биде објавена во Петок во Политико во 20 часот.

Секако, ќе биде исчистна од приватни разговори на тема секс, ќе бидат оставени само коментарите за политика и медиуми. Сметаме дека е корисно за јавноста да се види како водечка новинарка разговара со режимски олигарх за политика и медиуми му делела совети се кикотела со него, кога Камчев е клучен играч на режимот во уништувањето на медиумите и во освојувањето на македонската економија со подземни нефер методи!

Па дури Оливера му праќала и смс пораки со честитки на Сашо Мијалков кого двајцата го викаат под надимак ТЕЛЕФОНИСТА?!?!