СЛЕДЕТЕ ЈА БОМБАТА ВО ЖИВО НА НАРОДЕН ГЛАС!!!! Со почеток во 14 часот лидерот на СДСМ Зоран Заев и опозицијата ќе објават нова бомба за КЛЕПТОМАНСКАТА ВЛАСТ И НЕЈЗИНИТЕ КОРУМПИРАНИ ИНДИЈАНЦИ И КОПИЛИЊА!

0
534

sdsm-marsh-ohrid

Во 14 часот ќе почне прес конференција на претседателот на СДСМ, Зоран Заев, на која тој ќе го објави најновиот серијал снимки од прислушкувани разговори за криминалот на власта.

Бомбата на СДСМ и лидерот Зоран Заев може да ја следите во живо на овој линк ОВДЕ