(СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО) ФОТО: Амбасадорите од земјите членки на ЕУ на прес конференцијата во СЈО

0
603

Амбасадорите на земјите членки од Европската унија можат да се забележат во просториите во Специјалното јавно обвинителство кадешто се одржува прес-конференцијата на обвинителството. Присутен е речиси целиот дипломатстки кор. Во меѓувреме, речиси истовремено прес е највен и во седиштето на ВМРО ДПМНЕ, а амбасадорите на САД и ЕУ, Аиво Орав и Џес Бејли имаат средба со претседателот Ѓорѓе Иванов.

Фото: ФОКУС