СКРОМНИ ЛУЃЕ, РЕЧИСИ НИКОЈ НЕ ГИ ЗНАЕ : ОВА СЕ РОДИТЕЛИТЕ НА ПРЕМИЕРОТ ЗОКИ ЗАЕВ

0
4433

Родителите на премиерот Зоран Заев на граѓанската трибина во Струмица. Многу скромни луѓе, луѓе кои цел живот работат со свои раце, печалат со своја пот и на свој грб и луѓе кои не се фрцкаат по фотки и по јавност. Навистина е богатство да се има син како Заев и родители како неговите.