Скопска невеста распали по „Ореов лад“ на Фејсбук

0
2115

Oreov Lad Сакам да ви се “заблагодарам” за вашата професионалност при закажување на нашата свадба на 30.08.2015 год при што ние ви уплативме капар на жиро сметка,а вие на многу фин начин го продадовте истиот датум,претпоставувам на за вас поисплатлива свадба,без да не контактирате….

002

Ова е целиот статус на невестата на принтскрин и транскрипт :

Oreov Lad Сакам да ви се “заблагодарам” за вашата професионалност при закажување на нашата свадба на 30.08.2015 год при што ние ви уплативме капар на жиро сметка,а вие на многу фин начин го продадовте истиот датум,претпоставувам на за вас поисплатлива свадба,без да не контактирате. Цел месец не влечкате за нос дека ќе ни организирате свадба од соништата истиот ден во дневен термин или ќе ни го вратите дупло капарот..Стресот кој ни го приредивте ниту едни пари нема да можат да го искомпензираат,вашиот мизерен однос кон нас не може да се опише со зборови, а не да се плати..Само се надевам дека сите што имаат организирано некој убав момент од нивниот живот кај вас ќе си го проверат на време терминот за да не мора да бидат уценети од вас,ем да го сменат терминот и целата макотрпна организација,ем да ви платат пари..Ако мислевте дека лесно ќе поминете сте се излажале затоа што не ви е прв пат ваква работа да направите,всушност по скопје сте биле познати по тоа,ама за жал ја потценивте моќта на социјалните мрежи во денешно време..На невестата што ќе прави свадба во мојот термин и посакувам се најдобро, а на вам се најлошо!!!

 

Screenshot_2