СКОПСКАТА ПРОТИВ ПОЖАРНА БРИГАДА КАКО НАЈОПРЕМЕНА И НАЈИСКУСНА НЕОФИЦИЈАЛНО СТАНА ЕЛИТНА ЕДИНИЦА ЗА ИНТЕРВЕНЦИЈА НА ТЕРИТОРИЈА НА ЦЕЛА ДРЖАВА

0
338

Скопските пожарникари во Пехчево. Зафатена е голема површина на борова шума. Пресекувањето на ширење на огнот, прва задача на пожарникарите!

Фејсбук статус на градоначалникот на Скопје,  Петре Шилегов.