СКАПАН ЗЛОБЕН ХОШТАПЛЕР : Додека Грујо се вози во мерцедесот од 600.000 евра и додека се гради панорамското тркало од 17 милиони евра, ЕВЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА СО САЈТОТ НА ДОНАЦИИ!

0
1267

gruevski Screenshot_6 Screenshot_7 Screenshot_8