СКАНДАЛ: Празна сала во МНТ на денот на борбата против фашизмот! ПА СОСЕМА РАЗБИРЛИВО, НА ВЛАСТ СЕ АСЛИ ФАШИСТИ!!!

0
1148

12141503_10205078237899056_1405303965518718976_n