СКАНДАЛОЗНО: Шефот на кабинет на Груевски му наредува на Миле Јанакиевски да му пренесе на претседателот на ФФМ дека ќе му го убијат цело семејство!!!

0
1885

martin-protuger

На снимките од денешната седма бомба се слуша како шефот на кабинет на Груевски му дава инструкции на Миле Јанакиевски да му пренесе на претседателот на Фудбалска Федерација на Македонија Хари Харалампие дека ќе му го убијат целото семејство затоа што не соработува со ДПМНЕ!