СКАНДАЛОЗНО : ПЗУ ,,Промедика” објавуваат ЈАВНО податоци НА СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ од нивните пациенти?!

0
1275

 

Погледнете какви куртони работат во фондот за здравство и во здравството на Тодоров.ОСТАВКА за Тодоров!
11031957_804926179600705_285462971_o 11070351_804922536267736_7713471099875646135_n