СКАНДАЛОЗНО: Латас од студио на МТВ му се закани на Заев да не ја објавува бомбата, во спротивно ќе лежел доживотно во затвор!

0
1338

debatamtv

Латас и Каракамишева му се заканија на Заев да не ја објавувал бомбата затоа што ќе одговарал кривично за бесконечно многу кршења на законите! Ова беше скандалозна дебата во МТВ од најголемите режимски медиумски труби, Каракамишева, Мирка, Латас а модератор Горан Петрески.

После оваа дебата, МТВ е зрела за палење, ова веќе не само што не е јавен сервис, ова е стожерот на режимот!

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=ZSV6bRveQOs[/youtube]