СКАНДАЛОЗНО ВИДЕО : На кој од ДПМНЕ му го дудла патлакот оваа кокошка – Директорка ги уценува средношколците пред маршот : Немојте после да барате подобро поведение!

0
866

Screenshot_9

На фејсбук страната на битолскиот Пленум е објавено видео снимено денес каде професорка ги принудува учениците да одат на настава, а директорката средното медицинско училиште им се заканува дека учеството на маршот ќе им се одрази во поведението. Може само да замислите кој „критериуми“ оваа директорица требало да ги исполни за да ја ја начукаат во директоркста фотелја, па сега мора да се глупира и понижува со закани кон средношколците!?

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=9szlKscBig8[/youtube]