СИ ИГРААТ МАЈТАП СО КОРОНА, СО ПОМОШ НА 60 000 ЛУЃЕ: ОВА НЕ СЕ ЛУЃЕ ОВА СЕ ИЗРОДИ, ШТАКОРИ, МОНСТРУМИ, ПСИХОПАТИ, ГНАСИ НЕНОРМАЛНИ!

0
659

Да се церетиш и лигавиш и да правиш смешки на тема болни од Корона и помош за 60.000 народ кој е со месеци без плата, треба да си тежок психопат, тежок монструм, изрод, лудак, гнаса над гнасите…

Како бе мајка ги роди сите без грам памет од новинари преку пратеници до самиот врв на партијата, тоа е чудно едно, се одлепен до одлепен, еден нема што би се вратил од рутински преглед во Бардовци…