СИЉАНОВСКА: Тие што велат Северна Македонија се лудаци, името на земјава не е завршена приказна, ќе дојдат јунаци на власт кои ќе го вратат библиското име Македонија!

0
980

– Името сме го наследиле од поранешни генерации, тоа не е завршено прашање, ќе дојдат јунаци кои ќе се охрабрат и ќе го сменат уставот и ќе го вратат името назад Македонија! Тие што го изговараат името СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА се скарани со разумот, да не речам луди се.

Гордана Сиљановска, Алфа ТВ