СИЉАНОВСКА РАЗГОЛЕНА ДО ГОЛА КОЖА: Лично Груевски го именувал нејзиниот син како член на УО на ЈП Злетовица во 2011. И тоа откако Силјановска го бранеше на упадот на специјалците во А1 и затворањето на телевизијата и Шпиц, Време и Коха

0
2016

Транзициската профитерка Гордана „фришоп“ Силјановска нема право да зуцне на тема непотизам, исто како и Христијан „асистент на татко“ Мицкоски!

Лично Груевски го именувал нејзиниот син како член на УО на ЈП Злетовица во 2011. И тоа откако Силјановска го бранеше на упадот на специјалците во А1 и затворањето на телевизијата и Шпиц, Време и Коха.

Лично Груевски му го продолжил мандатот на нејзиниот син на крајот од 2015, откако беа објавени „бомбите“, за кои Силјановска ист молчеше.

И тогаш за Силјановска имало правда за Македонија, затоа што еден лош збор нема кажано против Груевски, дури и кога избега од правдата во Будимпешта.