СИЉАНОВСКА : Не е фер што Заев говори на митинзите на Стево, тој е и мој премиер и треба да си седи дома?!

0
662

– Не е фер, Стево има предност, владините министри и премиерот говорат на митинзите на Стево, тоа не е фер, тие се и мои премиери и министри и тие треба да си седат дома.

Чудна забелешка на Сиљановака, ова го нема никаде во светот, секаде кога има избори за претседател сите политички функционери се вклучени во кампањите со агитација и јавни настапи, ова е тешка небулоза.