СИЉАНОВСКА ИМ СЕ ИЗВИНИ НА НОВИНАРИТЕ: Им се лутев за тешките прашања, но сега согледав дека не требало да им се лутам, тоа им е работа

0
1497

– Многу им се лутев на новинарите за тешките прашања, но тоа ми беше грешка, тоа им е работа, сега го согледав тоа. Сакам да им се заблагодарам за сите прашања и коментари во кампањава.

Сиљановска на долгиот прес од преку еден саат, со што покажа дека е голем его фрик поради титулата професор на УКИМ и поради годините…