СИЉАНОВСКА АЛА МИРКА ВЕЛИНОВСКА НА ТЕЛМА: Која црна ЕУ, таа ќе се распадне додека ние да влеземе, да си јадеме ние антички корења!

0
1056

– Додека ние да влеземе во ЕУ ќе помине многу време, ЕУ е зафатена со Брегзит, еве Хан вели пак ќе ни даделе само подготвителни разговори со ЕУ, ништо нема да биде од таа работа!

Сиљановска ала Мирка Велиновска на Телма!