СИТЕ МУ СЕ СМЕАТ – ОТКАКО ЦЕЛ МЕСЕЦ НАЈАВУВАШЕ ГОЛЕМА АФЕРА КОЈА ЌЕ ЈА СРУШИ ВЛАДАТА НА ЗАЕВ: Геро призна дека аферата РЕКЕТ нема материјал за голема афера, но поради атрактивноста на Боки 13-ка аферата дигна голема галама!

0
500

Откако цел месец најавуваше дека ќе открие афера која ќе ја сруши владата, Геро сега ретерира и во најновата колумна вели дека аферата РЕКЕТ нема материјал за голема афера, но дека е атрактивна поради атраактивноста на ликот Боки 13-ка!

Со тоа тој признава дека лажел дека се работи за голема афера и свесно знаел дека атрактивноста на Боки 13-ка ќе помогне лажно да се креира голема хистерија со цел да му се наштети на Зоран Заев.

Што му стана на Геро па денеска се си призна, дали му се промакна оили мораше конечно да признае дека е фатен во новинарски офсајд каде му помага на ВМРО ДПМНЕ и на мафијата, од причини познати само нему?!