СИТЕ МЛАДИ ГО САКААТ ИДНИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК НА КРИВА ПАПАНКА САШКО МИТОВСКИ – МЛАДИТЕ ОД КРИВА ПАЛАНКА НИЗ ЕДНО ФОТО ОД ДРОН СИТЕ ЗА САШКО

0
1120

Полнење на батериите со младите, најдоброто друштво за позитивна енергија.

Денес уживав со другарите од СДММ, кои се погонот, движечката сила на напредокот.
Нивниот глас се слуша, секоја идеја што потекнува од младите – вреди.

Нивната поддршка е моќта на големата победа што претстои!

Затоа во иднина, младите секогаш ќе ја имаат мојата подадена рака,јас нема да бидам нивниот градоначлник, туку нивниот верен другар !

Фејсбук статус на Сашко Митовски, кандидат за градоначалник на Крива Паланка.