(ВИДЕО) СИТЕ ГРУЕВЦИ СЕ ИСТО ГОМНО И ЛУМПУВАЛЕ СИНХРОНИЗИРАНО, БАНДА БЕЗ КОМАНДА, АПАШИ И РАСИПИ КУЌИ : Војниците во АРМ носат парталави патики СО ДУПКИ од дома наместо чизми, искинати униформи додека екс министерот на АРМ Јолевски се фрлил на ЛУМПЕРАЈ со службената картица која ја трошел без усул И И ЈА ЕБАЛ МАМИЦАТА!

0
2588

Колку и за што трошел на службените патувања поранешниот министер за одбрана Зоран Јолевски.

Со службената картичка правел трошоци и по 4.000 евра.

Престојувал во скапи хотели, но најмногу внимание посветувал на изборот на рестораните.

Вечерал во луксузни угостителски објекти каде сметките биле и по неколку стотини евра.

Видеото може да го погледнете на овој линк ОВДЕ

Извор : Телма