СИТЕ ГО САКААТ СТЕВО И НЕГОВАТА ХАРИЗМА, ДЕНЕС НА ПОСЕТА ВО КИЧЕО И КИЧЕВЧАНИ

0
627

Ајде да се обединиме во различностите!

Бев во Кичево, место кое е одличен пример за заеднички живот, град каде се соединуваат повеќе култури, религии и традиции.

Доста беше поделби, време е заедно да тргнеме напред.