СИТЕ ГО САКААТ ПЕТРЕ – ШИЛЕГОВ ВЧЕРА ГИ НАГРАДИ РЕГИОНАЛНИТЕ СКОПСКИ ШАМПИОНИ ВО УЧЕЊЕ А ПОТОА УДРИ СЕЛФИ СО НИВ

0
1212

🏆Денеска ги наградуваме регионалните скопски шампиони, сакам да ја искажам мојата благодарност до менторите, до акредитираните здруженија и до вас учениците што партиципирате во оваа успешна приказна. Вашата сила ученици најмногу лежи во вашето знаење и во вашето познавање. Продолжете по тој пат, затоа што само човек со високи познавања, само човек со високи дострели и цели во животот е човек кој е самостоен и ќе може да се справува со предизвиците во животот, а верувајте дека учењето е еден од најлесните предизвици со кои ќе се соочите во животот.

Фејсбук статус на градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов.