СИТЕ ВО ШОК – ГЕРО ИМАЛ НАМЕРА ВО БРЗО ВРЕМЕ ДА ГО РЕБРЕНДИРА ПОРТАЛОТ ПЛУСИНФО, НОВОТО ИМЕ ЌЕ БИДЕ ОРКА ХОЛДИНГ ИНФО.МК

0
1179

Геро имал намера овие денови да го ребрендира порталот ПЛУСИНФО.МК во ОРКА-ХОЛДИНГ-ИНФО.МК. Ова секако е пародија и шега на сметка на Геровски.

Само да знаел на времето Џорџ Сорос дека неговите над 100 000 долари кои ги доби Геро за да го стартува порталот дека еден ден порталот ќе биде портал за информации за судските маки на македонската мафија, сигурно раката би му се здрвила и немало да го потпише грантот кој го доби Геро пред 10 години.

Зошто молчи Владе Милчин кога го гледа ова што го прави Геро, зарем за Милчин ова е ок однесување на еден екс новинарски бард како што сите го сметаа Геро пред да стане личен медиски потршко на Камчев…