СИРОТ МИЦКО, СИТЕ ГО МЛАТАТ – АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДОРКА МУ ГИ ИЗВАДИ ЏИГЕРИТЕ СИНОЌА НА МИЦКОВСКИ: Лесно е да се критикува во вакви кризни моменти, би советувала до опозицијата да се вклучи во напорите да се спасат човечки животи!

0
1465

– Лесно е да се критикува, тешко е да се вклучиш да се обединиш со оние кои го носат товарот и да пробаш да помогнеш да се спасат човечки животи и да се преброди кризата исто важи и за реформите и влезот во ЕУ, би апелирала до опозицијата да проба да помогне не само да критикува и да кочи.

Американската амбасадорка Брнз вчера во интервју на Телма удри жестоко по Мицковски.