СИРОТ ИЛЧЕ ГЕБЕЛС, НЕ МОЖЕ НИ НА ХАЛКИДИКИ ДА ИЗБЕГА: Хорхе заборавил да го помилува?!?!

0
1064

Од целиот прв ешалон на ВМРО ДПМНЕ, само Илче Гебелс останал непомилуван од Хорхе во времето на големата масовна аболиција која ја предизвика Шарената Револуција.

Кој знае зошто ова се случило, дали во ВМРО ДПМНЕ уште тогаш имале нешто против човекот?!?! Или пак се работи за чист превид?!

Ова значи дека сега Илче не може ни во Грција да избега и да се спаси каде што аболицијата сеуште важи! Значи на Халкидики забавите ќе поминат без Илче наш!

Најмногу помилувања има Миле Јанакиевски, дури 16!