СИРОТ ДИКТАТОР, ОД ОЧАЈ ДА ПОКАЖЕ ИНВЕСТИЦИИ ВО ЗДРАВСТВОТО ГРУЈО ВО СТРУМИЦА ОТВОРА ПО 10-ТИ ЈУБИЛЕЕН ПАТ БОЛНИЧКО КРИЛО И НА ПРЕЧЕКОТ ДОЖИВЕА НЕВИДЕНО ФИЈАСКО

0
869

Во Струмица на отворањето на новото крило на Болницата во Струмица пречекот на Грујо го направија неколку лебарки вработени во болницата како и дел од администрацијата.

Сирот диктатор мораше да ги влече со него како црева и техничкиот премиер Емил Димитриев, министерот за здравство Никола Тодоров ,Васил Пишев и Бонева Силванева.

Во 2014-та година Силвана Бонева ја сече лентата од веќе отвореното крило во болницата во Струмица кое денес Тодоров,Грујо, Димитриев и Бонева го отвораат.

Грујо е навистина очаен да прикаже инвестиции па сега од 2008-ма година отвора болничко крило по 10-ти јубилеен пат, па оваа невидена комедија ја нема никаде освен кај онаа дебелата шушумига во С.Кореја кој со сечење ленти ја отвора по 50-ти пат нуклеарната централа.kim-jong-un-computer-north-korea 0,,19102982_303,00

13320794_1714476962164657_303948484622101696_o

13301535_1714476015498085_8640386998204555196_o 13268171_1714476685498018_999924035922731146_o 13304951_1714476808831339_8088626394946544248_o

Бонева Силванева 24.04.2014