СИРОМАШНИОТ НАРОД НАВЛЕЧЕН НА НОВА ДРОГА: Брзите кредити маме ебат на стандардот, Емил Димитриев спие!

0
1432

Зборував деновиве со еден млад човек магистер по право околу темата за овие брзи кредити што ни ги рекламира Игор Џамбазов Форца морца, ми вика пријателот, абе тоа е таква една далавера и дерење на народ што не си свесен., пишува „ДоказМ“.

Повеќе ОВДЕ